Fibererbjudandena i brevlådan duggar tätt men…

Som du säkert märkt så har det under vecka 8 och vecka 10 kommit erbjudanden från några olika leverantörer med erbjudande med fiber från 15995:- i anslutningsavgift och en månadskostnad på som lägst 399:- om man har bredband på 250 Mbit/s efter första halvåret. Vill du dessutom se på tv så kostar det 717:- i månaden med 250Mbit bredband.

BDTVs erbjudande står kvar och kommer att påbörjas med etapp ett redan i sommar och där betalar vi 3×3300 per hushåll fördelat på tre år. Sen stannar kostnaderna kvar på samma nivå som tidigare, dvs grundutbud på tv för 129:- månaden och bredband från 215 kr månaden (10 Mbit/s) En 250Mbit/s kostar 315:- månaden. Vill man ha både bredband och tv kostar det 444:- per månad om man klarar sig på enbart basutbudet.

Mer information från BDTV kommer att komma inom de närmaste veckorna.

Det finns ingen brådska att teckna upp sig på någon annan leverantör även fastän det verkar vara bråttom enligt utskicken. Sitt lugnt i båten med andra ord. 🙂

Det här inlägget postades i Föreningsnyheter. Bokmärk permalänken.